Du laver alle de gode ansøgninger du skal, CV’et er lige i øjet, men der er noget som knager… Hvad kan det være?

Lær om de 5 største fuck-up’s, som RIGTIGT mange begår i jagten på det næste (eller første) job. Fejl, som du slet ikke behøver at begå.

Jeg giver dig her løsningen på de 5 største fuck-up’s – løsninger, som du kan tage med videre i livet, for det er metoder der kan bruges til MEGET mere end din jobsøgning!

De 5 fuck-up’s + løsninger serveres over 5 dage.

Nul over-information, kun ét skridt ad gangen 💪

Det koster dig ikke en rød reje at få de 5 fuck-up’s (plus løsninger!) direkte i din indbakke – alt det kræver er din e-mail.

Hvor længe vil du vente? Det blir’ awesome!

Din adgangsbillet indløser du lige her 👇

Når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, samtykker du til løbende at modtage e-mails med inspiration, nyheder og tilbud på produkter.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrev, tilbud og inspiration, ved at klikke på linket i bunden af de sendte e-mails, eller kontakte mig via mail på carryon@carryoncareer.dk med ønsket om din afmelding.

“We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking above to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Nå-men-øøøh...
Så fuck-fuck da!

Der benyttes cookies til en række nødvendige funktionaliteter og frivillig nyhedsbrev-tilmelding. Hvis du fortsætter med at anvende hjemmesiden samtykker du til disse cookies.