Privatlivspolitik for Tangs massage & velvære

Denne side beskriver privatlivspolitikken hos Tangs massage & velvære, herunder hvordan behandling af persondata foregår.

Behandling af persondata

I forbindelse med booking af behandling hos mig, indsamles der forskellige persondata om dig. Formålet med denne persondatabehandling er at sikre, at du kan købe en behandling, booke en tid og henvende dig via evt. kontaktformular i facebookannoncer. Oplysningerne bliver udelukkende benyttet til det, der er hensigten. Sagt på en anden måde, er formålet med databehandlingen altså, at bedst muligt kunne hjælpe dig.

Hvis du tager henvendelse eller booker på vegne af en anden person, bør du sikre dig, at dette sker i overensstemmelse med vedkommende, og at vedkommende gøres opmærksom på denne privatlivspolitik.

Dine persondata gemmes i maksimalt 2 år fra seneste aktivitet. Herudover kan der  være andre juridiske forpligtelser der gør, at udvalgte persondata skal lagres i noget tid efter forløbet, eksempelvis regnskabsloven.

Oplysninger, der behandles

De persondata og andre oplysninger du videregiver, er de oplysninger som bliver behandlet og opbevaret. Hvilke oplysninger der er tale om, afhænger af din interaktion med Tangs massage & velvære. Eksempelvis kan køb af behandling indebære nogle flere/andre persondata, end hvis du blot kontakter mig via kontaktformularen eller pr. e-mail. Oplysninger, der kan behandles, er som udgangspunkt (men er ikke begrænset til): Navn, telefonnummer.

Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Dette gør du ved at kontakte mig skriftligt. Efter behandling af din henvendelse, vil al persondata der ikke længere skal benyttes til et lovligt formål blive slettet. Oplysninger der er lovpligtige at fortsat lagre, såsom persondata tilknyttet betaling, vil fortsat være lagret efter gældende lovgivning.

Der benyttes cookies til en række nødvendige funktionaliteter og frivillig nyhedsbrev-tilmelding. Hvis du fortsætter med at anvende hjemmesiden samtykker du til disse cookies.